Društvo

Juče održan protest manjinskih akcionara Centra Igalo

Manjinski akcionari Centra Igalo juče su održali protest povodom neispunjenog obećanja o otkupu manjinskog dijela akcija.
Juče održan protest manjinskih akcionara Centra Igalo
Portal AnalitikaIzvor
Obraćanje manjinskih akcionara Zbog obećanja o otkupu manjinskog dijela akcija u vlasništvu manjinskih akcionara okupljenih u NVO Manjinski akcionari Centra Igalo, a od strane većinskog vlasnika HTP Primorje, 
 
''Strpljivo smo čekali april i rok za otkup akcija koji je g-din Draganić iznio na prethodnoj skupštini akcionara. Kako je, po ko zna koji put, i sada iznevjerio data obećanja, pa samim tim i povjerenje, manjinski akcionari su prinuđeni da protestnim okupljanjem skrenu pažnju na nekorektno postupanje većinskog vlasnika. Protestnim okupljanjem, kao legalnim pravom akcionara, nastavljamo sve dok naša prava ne budu vrijednovana kao ravnopravna u akcionarskom društvu a ne da, kao do sada, većinski vlasnik nelegalno i nelegitimno zalaže zajedničku imovinu i hipotekom blokira prodaju manjinskog paketa akcija'', poručili su manjinski akcionari. 
 
Kako su dodali, nastavlće borbu. 
 
''S toga nastavljamo borbu za naša legitimna prava na svaki zakonom dozvoljen način. Koristimo priliku da se zahvalimo CB Herceg-Novi na korektnoj saradnji i naročito našim mještanima koji nam pružaju podršku u ostvarivanju naših prava'', poručili su oni.
Portal Analitika