Društvo

Vučković: Koncesiona dokumenta su u skladu sa zakonom, država je zaštićena

Sva koncesiona dokumenta, dakle nacrt koncesionog akta i nacrt koncesionog ugovara za Aerodrome Crne Gore su zakonita i u skladu sa pravnim propisima Crne Gore. Drugačije, jednostavno, ne može da bude, saopštio je danas beogradski advokat Miloš Vučković iz advokatske kancelarije Karanović - Nikolić.
Vučković: Koncesiona dokumenta su u skladu sa zakonom, država je zaštićena
P. Z.
P. Z.Autor
Portal AnalitikaIzvor

Prema njegovim riječima, potpuno je jasno da su u dokumentima zaštićeni interesi Crne Gore i da je to uobičajeno u ovakvim stvarima.

On je saopštio da imaju jasan plan akcije šta sve treba da se uradi kako bi bili i do kraja trajanja koncesionog ugovora bili zaštićeni interesi države.

„Naša advokatska kancelarija i IFC trenutno nemamo ni jedan pravni problem, ali ćemo nastaviti da komuniciramo sa zainteresovanim stranama, političkim strankama, da se sve dovede do toga da svima bude jasno i čisto, naveo je advokat Vučković, koji zastupa interese Ministarstva saobraćaja i pomorstva.

On je rekao da su dobili dosta pitanja kako od predstavnika političkih partija, tako i od kolega - advokata iz Crne Gore.

„Sve u cilju kako bi ovo bilo u skladu sa pravnim propisima Crne Gore. Između ostalog, sva pitanja koja su juče pomenuta na javnoj raspravi bila su predmet analize naše advokatske kancelarije. Detaljno smo analizirali sva pravna pitanja, razgovarali sa predstavnicima crnogorskih nadležnih organa i zajedno došli do zaključka da su sva koncesiona dokumenta u skladu sa propisima Crne Gore“, zaključio je advokat Vučković.

Portal Analitika