Preduzetništvo

IRF poziva privrednike na Međunarodni sajam preduzetništva u Celju

Investiciono-razvojni fond Crne Gore u saradnji sa Privrednom komorom Crne Gore, Ministarstvom ekonomije, Ministarstvom poljoprivrede i ruralnog razvoja i Ministarstvom održivog razvoja i turizma, organizuje učešće crnogorskih privrednika na 51. Međunarodnom sajmu preduzetništva (MOS 2018) koji će se održati u Celju (Slovenija) u periodu od 11 - 16. septembra 2018. godine.
IRF poziva privrednike na Međunarodni sajam preduzetništva u Celju
Izvor

Ove godine, crnogorski privrednici će učešćem na 51. MOS 2018 imati priliku da predstave svoje proizvode i usluge i plasiraju ih na inostrana tržišta, uspostave nove poslovne kontakte sa ciljem što kvalitetnijeg pozicioniranja domaćih brendova i mogućnosti rasta izvoza.

Organizatori Celjskog sajma će 13. septembra održati “b2b” susret (Dan umrežavanja preduzetnika) što će za crnogorske privrednike biti dodatna prilika za umrežavanje preduzetničkih ideja iz različitih djelatnosti i sektora poslovanja, mogućnost da predstave svoje biznise i nađu put za plasman svojih proizvoda na međunardonom tržištu.

MOS je jedan od vodećih međunarodnih sajmova iz oblasti preduzetništva i tokom prethodne godine 125.000 posjetilaca je imalo priliku da se upozna sa proizvodnim programom više od 1.500 izlagača iz 35 zemalja svijeta.

 

Portal Analitika