Moda

PEROVIĆ: Prošlo je vrijeme prenaglašene šminke, evo šta je u trendu

Makeup artist Tijana Perović priča za Portal Analitiku o sezoni koja je pred nama, šta će se nositi ovoga ljeta i ističe da je prošlo vrijeme prenaglašene šminke. Navodi da je "bronzani izgled" u trendu.
PEROVIĆ: Prošlo je vrijeme prenaglašene šminke, evo šta je u trendu
Portal AnalitikaIzvor

“Šminka kao šminka je individualna stvar ali ja sam protivnik jakih kontura, teških pudera i “fasada” izgleda. Svježi izgled je uvijek u modi i lično se pridržavam onog da je nekad više – manje”, kaže Perović.

tijana1Prema njenim riječima,  Kim Kardašian i Mario Dedivanović čiji rad prati, su zaokružili svojih 10 godina prijateljstva u makeup kolekciju za ljeto 2018. gdje preovladavaju smeđe i bronzane sjenke i smeđi i nude ruževi za usne.tijana2“Takođe, i ostali brendovi su u svojim kampanjama isticali ovaj izgled, kao i Snežana Karović koju izuzetno cijenim pa možemo reći da će ovog ljeta preovladavati bronzani izgled.  Za one malo smjelije moj predlog je “smokey eyes” u bojama plave, pink, crvene, narandžaste, zelene sa što svedenijom ostalom šminkom”,  zaključila je Perović.tijana3Model: Natalija Gluščević (Miss Crne Gore) i Anastasija Vukčević
Portal Analitika