Moda

Predstavljanje ljetnje kolekcije Marine Banović Džuver

U subotu 21. jula, s početkom u 21 sat biće upriličena modna revija na plaži Waikiki beach, u Seljanovu kod Tivta, na kojoj će biti predstavljena ljetnja kolekcija vodeće crnogorske dizajnerke - Marine Banović Džuver.
Predstavljanje ljetnje kolekcije Marine Banović Džuver
Portal AnalitikaIzvor

Ovaj modni događaj dio je kulturnih aktivnosti ove popularne ljetnje destinacije, koja važi za jednu od najljepših malih uvala na Crnogorskom primorju.

Marina Banović Džuver predstaviće ljetnju kolekciju pod nazivom Waikiki resort 2018. kao nastavak istoimene kolekcije uspješno lansirane prošlog juna na reviji držanoj na istoj lokaciji. 

Kreatorka je ovim povodom pripremila kolekciju izrađenu od prirodnih materijala pamuka, lana i svile. Na reviji će biti prikazani i kupaći kostimi brenda Maranakit crnogorske kreatorke Marije Šćekić.

U muzičkom dijelu biće održana promocija spota grupe Kuba za pjesmu Kari Šabanovi za koju  je muziku uradio kantautor Slobo Kovačević, a aranžman i obradu Marko Kovačević. Autor teksa je Aleksandar Leso Ivanović, nakon čega će nastupiti Danijel Alibabić.

Popularni Waikiki resort, koji važi za stjecište hedonista i zaljubljenika u ćistoću modroplave morske vode, ovu sezonu dočekao je bogatiji za romantično opremljen Corleone steak haus & wine bar.

Portal Analitika