TV / Film

Veče za dame u bioskopu Cineplexx

Fantastična komedija “Klub zadovoljnih žena” sa četiri slavne Oskarovke u glavnim ulogama, obećava dobru zabavu na Ladies night događaju u bioskopu Cineplexx Delta City koji je zakazan  za četvrtak 31. maj od 20 časova!
Veče za dame u bioskopu Cineplexx
Portal AnalitikaIzvor

Dajana je postala udovica nakon 40 godina braka. Vivijan voli veze bez obaveza. Šeron se još uvijek oporavlja od deset godina starog razvoda. Kerolin brak se raspada nakon 35 godina.

A šta se dogodi kada u sredovječni književni klub žena, kroz slavni erotski roman „Pedeset nijansi - Siva”, uđe neodoljivi Kristijan Grej? Naizgled uobičajeno druženje u njihove živote donosi drastične promjene kada im jedna od članica odluči da predstavi lik i djelo markantnog, samouvjerenog i ženama neodoljivog lika iz ljubavne priče koja je očarala milione čitalaca širom svijeta. Trilogija „Pedeset nijansi” inače nije vrsta literature koju ove uspješne i inteligentne dame imaju običaj da čitaju, međutim njihovi se životi drastično mijenjaju nakon što pročitaju slavni erotski roman.

pic-1

U glavnim ulogama našle su se holivudske dive Džejn Fonda, Dajan Kiton, Kendis Bergen i Meri Stinburgen.

„Ovaj film je seksi i nadahnjuje jer su ove žene pronašle način da prebrode sve što većina žena u životu obično prolazi. Ponovo su otkrile sebe jer nije gotovo dok stvarno nije gotovo. To je suština." – izjavila je glumica Džejn Fonda.

Sve posjetiteljke uz dobar provod očekuje piće dobodošlice - koktel Lynchburg Lemonade i modni magazine Elle, dok gošće koje budu imale najviše sreće na poklon će dobiti i kozmetički paket Cosmetics Marketa.

Ulaznice za Ladies Night već se nalaze u prodaji!  Više informacija možete pronaći na sajtu www.cineplexx.me, dok trejler filma možete pogledati na sljedećem linku:  https://youtu.be/LOL9GsRb-nE .

Portal Analitika