Košarka

SAGA SE NASTAVLJA: Čović sumnja u Bjelicu, sudije…

Predsjednik Crvene zvezde, Nebojša Čović, izuzetno je nezadovoljan dočekom u "Morači" tokom mečeva finalne serije plej-ofa.
SAGA SE NASTAVLJA: Čović sumnja u Bjelicu, sudije…
Portal AnalitikaIzvor

Gostujući u emisiji “U obruču” na TV Arenasport Čović je kazao da nije bio zadovoljan prijemom u Podgorici, jer se Zvezda potrudila da dočeka Podgoričane na visokom nivou.

“Ono što me je iznenadilo u Podgorici je takav neprijateljski ambijent. Čuo sam da je publika birana na osnovu sezonskih i nekih drugih članskih karata. Ne znam kako bi bili primljeni u Prištini, ali čast košarkašima i pojedinim članovima stručnog štaba Budućnosti, ambijent u "Morači" je bio potpuno neprijateljski”, kazao je Čović.

On je ponovio da su sudije bile pod pritiskom, da sumnja kako je u poluvremenu mečeva došlo do posjete sudijskih prostorija ne navodeći od strane koga. Ovoga puta je pričao i o Milku Bjelici.

“Milko Bjelica je naš najskuplji igrač ove sezone i koštao je 400.000 eura, tu nema što da se krije. Mi još uvijek pokušavamo da otkrijemo što se desilo sa njim. Kojim medijom, zvukom ili ultrazvukom, kojom radnjom nadzemnom ili podzemnom je ušao u situaciju u koju je ušao”, kazao je Čović, aludirajući na skroman učinak crnogorskog košarkaša u finalnoj seriji.

On je najavio da će se svim sredstvima boriti za Euroligu.

Takođe je otkrio da se niti jednom tokom finalne serije nije nakon mečeva vidio sa predsjednikom kluba iz Njegoševog parka, Draganom Bokanom.

U emisiji je negirao da je Voli bio sponzor Zvezde, ili da je pomagao novčano, i dodao da su na osnovu kolegijalnosti i dobrih odnosa išle reklame u "Pioniru".

Portal Analitika