Društvo

Akcija ’’Ostavi Svoje Dobro djelo’’

Mladi SD Bar, još jednom su pokazali da su solidarni i humani, pa su tako juče postavili tzv. "Kuke dobrote" na tri lokacije u gradu, u društveno korisnoj akciji koji su organizovali pod sloganom ’’Ostavi Svoje Dobro djelo’’. Riječ je o mjestu na kome će ljudi, na tim kukama ostavljati (kačiti) hranu i odjeću namijenjenu onima koji su socijalno ugroženi.
 Akcija ’’Ostavi Svoje Dobro djelo’’
Izvor

Po principu da svako ko želi može da donese hranu i odjeću, a oni kojima je potrebno to i uzmu, ’’kuke’’ će funkcionisati u ulici Maršala Tita, u starom Baru, na autobuskoj stanici i na prostoru između marketa ’’Franca’’ i ’’Conto’’.

’’Svjesni da nažalost, mnogi u ovom gradu nemaju ni osnovna sredstva za život, odlučili smo se da ovim ’’kukama dobrote’’ damo primjer dobrog djela, koje će, nadam se, slijediti i drugi. Omladina SD-a u Baru nastojaće da svakodnevno dopunjava ove neobične čiviluke svim sredstvima kojima bude raspolagala, a pozivamo i naše sugrađane da i najmanjim doprinosom pomognu ovu aktivnost i našu humanu misiju’’, istakao je predsjednik OSD Bar Drago Drobnjak.

Portal Analitika