Politika

Bečić i Abazović da povuku listu za izbore u Podgorici

Demokratski front (DF) je pozvao danaso sve opozicione stranke na dogovor o jedinstvenim izbornim listama na predstojećim lokalnim izborima, kao optimalnom odgovoru na sve zloupotrebe i mahinacije lopovskog režima.
Bečić i Abazović da povuku listu za izbore u Podgorici
Portal AnalitikaIzvor

“Pozivamo kolege iz Demokratske Crne Gore i URA da povuku listu za izbore u Podgorici i da, stave po strani uske partijske interese i lične ambicije, u cilju formiranja jedinstvene opozicione liste u Podgorici, koja sigurno pobjeduje lopovsku listu DPS”, kažu u DF-u.

DF je ohabrio lokalne organizacije konstiueneta DF da odmah uspostave komunikaciju i otvore dogovore sa opozcioenim strankama radi formiranja najširih mogućih koalcija u cilju stavranja optimalnih političkih uslova za pobejdu na loklanim izborima.

“Predsjendištvo DF još jednom pokazuje da nam je opšti interes iznad partijskih i da dobro razumijemo očekivanja opozicionih birača u Crnoj Gori , koji od nas traže jedinstvo i zajedničku borbu protiv režima DPS. Svaki opozicioni subjekt kome su uski partijski interesi i lične mabicije važnije od borbe za slobodu i dmeokratiju u Crnoj Gori, moraće da preuzem javnu odgovornost za propuštanje još jedne šanse za promjene”, ocijenili su oni.

Predsjednistvo DF je  podržalo krivičnu prijavu predsjednickog kandidata Mladena Bojanića,  koju je zbog neregularnosti na izborima podnio SDT-u. Predsjedništvo podržava i njegov politički stav da ne priznaje rezultate izbora, jer je i ovaj put režim masovnom zloupotrebom državnih institucija i prljavim novcem od šverca cigareta i droge, onemogućio slobodno izraženu volju birača.

Portal Analitika