Politika

Popović na čelu SD Golubovci

Na sjednici novog saziva opštinskog odbora SD-a Golubovci, jednoglasno je za predsjednika izabran inženjer mašinstva Saša Popović. 
Popović na čelu SD Golubovci
Izvor

Novoizabrani predsjednik se zahvalio svim članovima opštinskog odbora na ukazanom povjerenju i istakao je da mu je čast biti prvi među jednakim Socijaldemokratama u Golubovcima.

Popović se zahvalio i dosadašnjem rukovodstvu Socijaldemokrata u Golubovcima, koje je očuvalo ideju istinske socijaldemokratije u toj opštini.

Povodom predstojećih lokalnih izbora u Golubovcima, na sjednici odbora je iskazano zadovoljstvo svakodnevnim prilivom novih članova, uglavnom mlađih ljudi, kao i izuzetno pozitivnim reakcijama građana Golubovaca na političko djelovanje Socijaldemokrata u Golobovcima, kao i na rezultate predstavnika naše partije u lokalnoj vlasti u Glavnom gradu. 

Formiran je i izborni štab i definisane su sve dalje predizborne aktivnosti, što će rezultirati ogromnim rastom podrške Socijaldemokratama u odnosu na rezultate u Golubovcima na parlamentarnim izborima.

Socijaldemokrate će i u Golubovcima,  nakon izbora 27. maja, biti dio lokalne vlasti i predstavljati jedan od ključnih faktora političke stabilnosti u toj opštini i njenog društveno-ekonomskog prosperiteta.

Sjednici opštinskog odbora prisustvovali su predsjednik Socijaldemokrata Crne Gore Ivan Brajović, generalni sekretar partije Danilo Mirotić, predsjednik i potpredsjednik Odbora Socijaldemokrata Glavnog grada Đorđe Suhih i Boris Mugoša i sekretar podgoričkog Odbora Tihomir Radinović.

Portal Analitika