Društvo

Hilton: Alarm se uključio zbog povećane pare u kuhinji

Protivpožarni alarm u hotelu Hilton Podgorica Crna Gora oglasio se danas u 10 h zbog reakcije senzora na povećanu koncentraciju pare u kuhinji, saopštila je PR služba tog hotela.
Hilton: Alarm se uključio zbog povećane pare u kuhinji
Portal AnalitikaIzvor

Prethodno su mediji javili da je hotel evakuisan. Medju gostima hotela jutros su i ministar pravde Zoran Pažin, vrhovni državni tužilac Ivica Stanković i šef delegacije EU u Podgorici Aivo Orav, koji učestvuju na okruglom stolu o reformi pravosudja.

Kako se navodi u saopštenju, sigurnosni standardi po kojima je rađen hotel su izuzetno rigorozni a na prvom mjestu je bezbjednost gostiju hotela.

“Iz tog razloga sistem reaguje i na najmanji mogući rizik po bezbjednost personala i gostiju hotela. Napominjemo da ni u jednom trenutku bezbjednost gostiju i sigurnosna situacija u hotelu nije bila dovedena u pitanje”, dodaje se u saopštenju.

Navodi se i da prisustvo policije ispred hotela nema nikakve veza sa aktiviranjem alarma već je riječ o redovnoj aktivnosti policije na pružanju podrške VIP delegacijama koje borave u hotelu.

 

Portal Analitika