Društvo

Dodjela Opel astre Rašinliću

Elektroprivreda Crne Gore je organizovala nagradnu igru ''ZLATNI TIM – POPUSTI I NAGRADE'', a glavna nagrada, automobil OPEL ASTRA K ENJOY pripala je domaćinstvu iz Pljevalja, sa pretplatnim brojem 16132632, vlasnika Faruka Rašinlića.
Dodjela Opel astre  Rašinliću
Portal AnalitikaIzvor

Direktor Funkcionalne cjeline Snadbijevanje u EPCG, Nikola Bezmarević, kazao je da Elektroprivreda daje 13 odsto popusta na aktivnu energiju za redovne platiše.

„Posebno me raduje što je ova nagrada otišla u Pljevlja, jer oni pored Tivćana zauzimaju drugo mjesto po redovnosti plaćanja računa u Crnoj Gori“, rekao je Bezmarević.

Rašinlić smatra da će redovne platiše uvijek biti nagrađene, navodeći da je to prva velika nagrada u Pljevljima.

„Kada su me pozvali iz Elektrodistribucije i kada su mi rekli da sam ja pobjednik, krenula je euforija. Usijali su se telefoni, zvali su me, dolazili i čestitali“, rekao je Rešinlić.

Specijalistkinja za eksternu komunikaciju u EPCG, Eleonora Albijanić, navela je da u bazi za izvlačenje dobitnika bilo 187.355 domaćinstava, koji su članova Zlatnog tima.

„Pored automobila, u nagradnom fondu bile su i druge vrijedne nagrade - Vaučeri za putovanja vrijednosti hiljadu eura, Iphone telefoni, iPad tableti, vaučeri od stotinu eura za gorivo, a nagrade su uručene domaćinstvima iz Berana, Podgorice, Nikšića, Bara, Cetinja, Herceg Novog, Tivta i Budve“, kazala je Albijanić.

U bazi za izvlačenje dobitnika bilo je 187.355 domaćinstava, članova Zlatnog tima. Pored automobila, u nagradnom fondu bile su i druge vrijedne nagrade, vaučeri za putovanja vrijednosti 1.000 eura, I phone telefoni, Ipad tableti, vaučeri od 100 eura za gorivo, a nagrade su uručene domaćinstvima iz Berana, Podgorice, Nikšića, Bara, Cetinja, Herceg Novog, Tivta, Budve.

Portal Analitika