Politika

Uzaludna rabota pljevaljske opozicije

Današnja pljevaljska opozicija, a nekadašanja višedecenijska lokalna vlast, utrkuje se ovih dana ko će od njih postati bolji kritizer stanja u Pljevljima. Uzaludna rabota, kao i svaka njihova, saopšteno je iz pljevaljskog odbora DPS-a. 
Uzaludna rabota pljevaljske opozicije
Portal AnalitikaIzvor

- Naravno, u svojim politikantskim i kritizerskim nastupima “zaboravljaju” da su upravo oni, tokom svoje vladavine Pljevljima, doveli naš grad na najniže grane u njegovoj slavnoj istoriji, da nijesu uradili apsolutno ništa za razvoj Pljevalja i bolji život Pljevljaka, da su jedno prenatrpali opštinsku administraciju svojim rođacima, kumovima i prijateljima... Danas, kada je lokalna uprava predvođena DPS-om uspjela da pokrene velike projekte i unaprijedi stanje u Opštini, upravo oni iz  bivše vlasti pokušavaju da krivicu za svoja nedjela prebace na nas. Jasno je, najviše ih boli što svakodnevno otkrivamo kakvim su se sve marifetlucima bavili i sprječavamo ih da sa njima nastave - istakli su iz DPS Pljevlja.

Oni dodaju da Pljevljaci odlično pamte "dosljednost" opozicije u ispunjavanju predizbornih obećanja. 

- Bez obzira na to koliko partija promijenili i koliko se puta politički presvukli, pamte Pljevljaci odlično i tu njihovu „dosljednost“, kao i „dosljednost“ u ispunjavanju predizbornih obećanja. Džaba preskakanje iz SNP-a u DF, iz DF-a u Demokrate, kako god izukrštali svoj politički put, u Pljevljima ih niko neće upamtiti po nečemu dobrom što su učinili za grad i građane, već isključivo po politikantskom konvertitstvu.

Razumijemo da je opozicija uveliko ušla u kampanju za lokalne izbore, odatle novi talas njihovih paničnih i besmislenih saopštenja. Građani će sami znati da uporede i ocijene njihov nekadašnji nerad i današnje kritizerstvo, kao što će vrlo dobro umjeti da vrjednuju sve što je sadašnja lokalna vlast učinila tokom ovog mandata. Konkretni rezultati su jedino mjerilo povjerenja Pljevljaka i već sada nema dileme da ćemo nastaviti jednakim tempom da razvijamo grad i u narednom mandatu - zaključuju iz opštinskog odbora Demokratske partije socijalista Pljevlja.

Portal Analitika