Politika

Demagogija Demokrata ne može negirati razvoj Zete

Nakon što su Demokrate poručile da se reprezenti vlasti u Zeti kite tuđim perjem i na sebe potpuno nezasluženo i bez realne osnove preuzimaju zasluge “napretka”, koji je samo njima vidljiv, reagovali su iz Demokratske partije socijalista. Iz ove partije poručuju da demagogija Demokrata ne može negirati razvoj Zete.
Demagogija Demokrata ne može negirati razvoj Zete
Portal AnalitikaIzvor

“Ima li veće demagogije nego kad neko čiji ‘vođa’ i svita ugodno žive na račun poreskih obveznika, ne zapinjući ni sata na poslu za koji primaju bogatu nadoknadu, kad upravo taj neko krivi lokalnu upravu sa 20-ak zaposlenih koja pokušava da zadovolji potrebe skoro 20 hiljada stanovnika, da su ti ljudi teret za budzet!? Ako se kitimo vašim perjem, onda da vam ga vratimo jer nas nista sto ima veze s vama ne zanima ali bojim se da ste vi u pogledu dostignuća i perja kojim biste se kitili potpuno politički očerupani kroz neistine koje su okosnica vaše politike”, kaže se u saopštenju OO DPS-a Golubovci.

Poručuju da Demokrate ne mogu promijeniti ma koliko ih izvrtali činjenice da je zadnja decenija najplodonosnija u infrastrukturnom i sveukupnom razvoju Zete gdje se, kako dodaju iz DPS-a, investicije mjere desetinama miliona.

“Ako uzmemo u obzir postignuto u zadnje četiri godine, onda naredna decenija obećava i više od prethodne. To su  činjenice koje su dobile materijalizaciju i pravu potvrdu upravo na lokalnim izborima kada smo upravo mi iz DPS-a kao stvarni nosioci ovog progresa, dobili apsolutnu vlast sa ubjedljivom razlikom u odnosu na tadasnji opozicioni blok! Što se Zete tiče, vaša politika može slobodno tražiti posao i van Evrope, nama neće nedostajati demagoga, a Zećani će dobiti jednu od najsavremenijih srednjih škola u državi, dobiti kilometre novih rekonstruisanih saobracajnica, dobiti vodu s vodovoda u svakom domacinstvu, dobiti moderan centar sa trgom u Golubovcima, sportsku dvoranu u sklopu škole, centralno groblje sa kapelama”, zaključuju iz DPS-a.

Portal Analitika