Društvo

Sumnjali da je udario stric, ispostavilo se da je pala

Ljekari Kliničkog centra prijavili su u ponedjeljak veče policiji mogući slučaj porodičnog nasilja, nakon što je u Urgentni centar dovezena petogodišnja djevojčica sa povredom glave – saznaje Pobjeda.
Sumnjali da je udario stric, ispostavilo se da je pala
PobjedaIzvor

U Urgentnom centru potvrdili su da je u ponedjeljak veče primljena djevojčica i da su ljekari konstatovali da je dijete možda žrtva nasilja.

- Neurohirurg pregledao je djevojčicu koja je 2013. godište i konstatovao povredu glave. U protokolu je zavedena kao nasilje – rekao je direktor Urgentnog dr Nermin Abdić, naglasivši da je o ovom slučaju obaviješteno Ministarstvo unutrašnjih poslova.

U Upravi policije juče nijesmo mogli da dobijemo zvaničnu informaciju o ovom slučaju, ali je nezvaničan izvor potvrdio da su odmah reagovali i po nalogu tužioca uzeli izjave, te da je zaključeno da se djevojčica povrijedila tako što se spotakla o tepih, dok se sa stricem igrala žmurke u kući i pala.

 - Odmah po prijavi u ponedjeljak veče saslušani su otac i majka djevojčice. Danas (utorak) razgovor je obavljen sa stricem, đedom i babom - kazao je naš izvor. On objašnjava da svi žive u istoj kući, te da su roditelji dijete ostavili kod strica, babe i đeda da ga pričuvaju. - Roditelji ne sumnjaju u nasilje – kaže izvor Pobjede.

Opširnije u Pobjedi

Portal Analitika