Turizam

Besplatan prevoz iz Podgorice do Savinog kuka 17. i 18. februara

Zahvaljujući povoljnim meteorološkim uslovima i zadovoljavajućoj visini sniježnog pokrivača od 65 cm, u podnožju Savinog kuka, ljubitelji Durmitora, zimskih sportova i dobre zabave moći će za predstojeći vikend, 17. i 18. februara da uživaju u bogatstvu ponude koje skijalište Savin kuk pruža. 

Besplatan prevoz iz Podgorice do Savinog kuka 17. i 18. februara
Portal AnalitikaIzvor

Tom prilikom, Turistički centar Durmitor je za sve zainteresovane organizovao besplatan autobuski prevoz iz Podgorice, do skijališta Savin kuk na Žabljaku. Autobusi iz Podgorice polaze u subotu i nedjelju,17. i 18. februara, u 7:00 sati ispred hotela Podgorica. Povratak sa Žabljaka  predviđen je za 16:15h sa skijališta Savin kuk.

Rezervacije mjesta mogu se obaviti svakim danom, najkasnije do petka, 16. februara, pozivom na broj 069 080 081,  u intervalu od  9 do 15 sati.

Oba dana vikenda, u kafe barovima Kulina i Montana, koji se nalaze u podnožju skijališta Savin kuk, biće upriličen “Bavarski vikend”,gdje će za posjetioce biti obezbijeđene promotivne cijene hrane i pića, kao i muzičko- zabavni program.

 

Portal Analitika