Moda

Jelena Tatar osvojila drugo mjesto na izboru ''World top model''

Svjetski izbor "World Top Model 2017" održan je ove sedmice u Budimpešti, gdje se Jelena Tatar zajedno sa konkurentkinjama iz 40 zemalja svijeta borila za ovu laskavu titulu i ugovor vrijedan 200.000 eura.
Jelena Tatar osvojila drugo mjesto na izboru ''World top model''
Portal AnalitikaIzvor

Da spoj upornosti i ljepote može daleko da vas odvede najbolji je dokaz Jelena, koja je predstavljala Crnu Goru na ovom prestižnom takmičenju,a sa kojeg se vratila sa osvojenim drugim mjestom i plasmanom u Top 3.

Vrijedan model Ugovor s Major Milano u iznosu od 200.000 eura i titulu World Top Model 2017 odnijela je Kineskinja Jia Qin Xiao.
Odluku o Jeleninom angažmanu donijeli su italijanski modni skauti svjetske agencije “Major Model Management” koja ima podružnice u više od 20 svjetskih modnih metropola.

dav5073

Zahvaljujući dobrom plasmanu, osim ponuda za modeling, Jelena Tatar će dobiti priliku da se okuša i u svijetu filmske industrije.

-Odreagovala sam krajnje pozitivno, bilo je neočekivano i sa velikim ponosom nosim ovu lentu. Ovo je bilo još jedno novo i predivno iskustvo, dobro druženje. Imam samo 18 godina i naravno da sam zadovoljna plasmanom. Već su pristigle neke ponude za moj angažman za Indiju, Kinu, i nakon što se nakratko odmorim, planiram nastaviti dalje sa svojim aktivnostima. Za vrijeme priprema i izbora u Budimpešti, nisam željela mnogo da se opterećujem i ispalo je više nego dobro, ističe ova ljepotica.

dav5022

Jelena smatra da je svako predodređen za nešto, a ona je upravo za modu.

-Moj prvi angažman je u Milanu 2016, zatim u Istanbulu ove godine, Fashion Week u Sarajevu u aprilu i novembru ove godine, poslednja je Korčula, gdje sam zvanično proglašena za World Top Model Montenegro 2017. Revije su svakako nešto što mi više prija, ali to ne znači da se svemu ne posvetim sa jednako pažnje. Ukoliko je djevojka spremna da istraje i zna šta hoće, može da krene ovim putem. Kao i za sve u životu neophodno je imati cilj, biti beskrajno uporan i spreman na prepreke.

Za održavanje linije preporučuje zdrav način života. Ova manekenka mnogo vježba, ali nije samo to ono što bi savjetovala.

01-26

-Jako je važan zdrav način života. To podrazumijeva puno voća, vode, čistog vazduha i dovoljno sna. Uspjeh takođe zavisi i od toga da uz sebe imate dobru modnu agenciju čija je podrška jednako bitna kao i podrška samih roditelja. Stoga se ovom prilikom želim zahvaliti najviše svojoj majci na podršci kao i mojoj matičnoj agenciji Abc Models Mgmt International, koji su od samog početka naše saradnje vjerovali u mene. I hvala puno Major Milano i Umah-u na ukazanom povjerenu, poručuje Jelena.

Po završetku takmičenja Jelena će se nakratko odmoriti, ali neće propustiti rođendanski party na koji je pozvana.

dav4552

-Nakon Budimpešte, slijedi odmor te odlazak na ABC BITHDAY PARTY koji se održava povodom obilježavanja 20 godina uspješnog rada I poslovanja moje matične agencije Abc. ABC rođendanski party će se održati 28.12.2017 godine u My Face Sarajevo, I drago mi je što ću se sresti s mnogobrojnim kolegicama i kolegama modelima ABC generacije od 1997 godine do 2017 godine.
Inače, Jelena je model modne agencije Abc Models Mgmt International, koja ima svoja predstavništva u Sarajevu, Zagrebu, Beogradu, Podgorici I Beču.

Portal Analitika