Moda

Jubilarnu smotru mode otvara kolekcija Nataše Pejović

Modna agencija Mondaine models priprema jubilarno 20. izdanje renomiranog modnog događaja “Renault Initiale Fashion Connection” od 17-22. oktobra na lokacijama Imanje Knjaz i u hotelu Hilton u Podgorici, gdje će poznati dizajneri i modne kuće prikazati najnovije kolekcije.
Jubilarnu smotru mode otvara kolekcija Nataše Pejović
Portal AnalitikaIzvor

Tako će ovu prestižnu modnu manifestaciju 17. oktobra, u 21h, u kristalnoj dvorani Imanja Knjaz, otvoriti jedna od najuspješnijih crnogorskih dizajnerki Nataša Pejović, a nakon nje publika će vidjeti i nove kolekcije Adidas by SportVision, Threelosophy, Nike by SportVision, Tijane Todorović i Borisa Ćalića.

Druge večeri, 18. oktobra, na istom mjestu, predstaviće se Dejana Lukić, Premium Stars, Lazar Ilić, kao i diplomirani studenti fakulteta za dizajn Univerziteta Donja Gorica.

Jubilarni 20. “Renault Initiale Fashion Connection” zatvoriće inovativni srbijanski dizajner Darko Kostić sa, kako kaže, najekskluzivnijom kolekcijom u karijeri kojom obilježava 15 godina umjetničkog stvaralaštva.

Kostić će se, 22. oktobra, zbog velike zainteresovanosti, u hotelu Hilton, publici pokloniti u dva termina (21h i 22h), što će biti prvi put da jedna revija u Crnoj Gori, u roku dva sata, ima dva prikazivanja.

Tokom Fashion Connectiona Renault će predstaviti neke od modela sa svojim najeksluzivnijim potpisom Initiale Paris: Novi Clio, Espace, Talisman, Captur, Novi Scenic i Koleos, a jedan će biti i dio nesvakidašnje scenografije u okviru revije Darka Kostića.

U čast jubileja, vizuelni image, video i oficijelnu fotografiju uradila je ONE&NINE kreativna agencija na čelu sa Jelicom Bujić. Pred njenim objektivom našle su se crnogorske manekenke Sandra Barović, Jelena Krivokapić, Maja Abramović, Nataša Đurović i Sandra Krapović koje su nekada bile okosnica crnogorske modne scene, a ujedno su i obilježile prvo izdanje Connectiona 2008. godine u Miločeru.

Oficijelni fotograf događaja biće Ivan Đurović, dekorater scene i ovoga puta je Jelena Mlađenović, dok će šminku i frizuru potpisati Ljubica Bulatović i Zoran Vukčević. Nakon prve dvije noći after parti će biti održan na Imanju Knjaz dok će završna velika žurka biti upriličena 22. oktobra u restoranu Elit.

Portal Analitika