TV / Film

Čarli Šin dijeli autograme za novac i rasprodaje vrijednosti

Američki glumac koji je nekada zarađivao skoro dva miliona dolara dnevno snimajući seriju “Dva i po muškarca“ sada prodaje svoje autograme i suvenire iz vrijedne bejzbol kolekcije. Nakon što je 2015. godine priznao da ima HIV, glumcu niko ne želi da daje nove uloge zbog čega je potpuno švorc. 
Čarli Šin dijeli autograme za novac i rasprodaje vrijednosti
Portal AnalitikaIzvor

Pedesetjednogodišnji Čarli je, prema pisanju američkih medija, očajan i potpisuje fanovima autograme za novac. 

“Jedino zarađuje od pojavljivanja s ostalim televizijskim zvijezdama. Plaćaju mu oko 25 hiljada dolara da sjedi na pozornici“, ispričao je jedan njegov bliski prijatelj. 

Čarli, navodno, prodaje i djelove svoje bejzbol kolekcije. Reč je o prstenu bejzbol legende Bejba Ruta sa Svetskog prvenstva 1927. godine. 

“Uživao sam u ovim nevjerovatnim predmetima više od dvije decenije i došlo je vrijeme da ih neko drugi dobije“, istakao je Šin i dodao da je bilo koji novac za njih dobrodošao. 

Iako prsten vredi 13 miliona dolara, glumac će dobiti malo više od tri miliona, a teško mu pada što ih prodaje. 

“Rutov prsten mu znači sve. Nekada nam se hvalio njime i rekao da ga neće prodati ma koliko bio švorc“, ispričao je Šinov prijatelj. 

I sam Šin je priznao da su mu primanja pala na "skromnih“ 80 hiljada dolara mjesečno zbog duga na kreditnim karticama i liječenja od HIV-a koje zdravstveno osiguranje ne pokriva.

Portal Analitika