Podgorica

46. Critical Mass: Podmladimo Stari!

46. Critical Mass vožnja Podgoricom, koju pod sloganom „Podmladimo Stari!“ Biciklo.me posvećuje javnom prostoru i Podgorici kao sceni za zajedničko kreativno izražavanje održaće se ovog petka, saopštili su organizatori Portalu Analitika.
46. Critical Mass: Podmladimo Stari!
Portal AnalitikaIzvor

Tokom proteklih mjeseci imali smo zadovoljstvo da zajedno sa nevladinim organizacijama ArhKomuna – centar za arhitekturu i kulturu i Kulturni centar Punkt radimo na razvoju i sprovođenju ideje za uređenje dijela javnog prostora na Starom Aerodromu.

Uz podršku Fonda za aktivno građanstvo – FAKT i Balkanske fondacije za umjetnost i kulturu – BAC, privodimo radove kraju.

Tokom ove Critical Mass vožnje imaćemo priliku da zajedno pogledamo rezultate, za koje vjerujemo da su ovaj podgorički kutak učinili drugačijim, zabavnijim, i prijatnijim mjestom za susret, odmor i igru.

Ova akcija dio je regionalnog projekta „Naš grad, naša scena“ u koji su uključene i nevladine organizacije iz Banjaluke, Beograda i Skoplja, a koji u Podgorici sprovodi ArhKomuna.

Ukoliko imate ideju za kreativno uređenje, osvježenje ili aktivaciju javnog prostora u svom okruženju, ili biste da saznate više o ovom projektu, posjetite platformu http://podgorica.nasgrad.org/

Kako je već uobičajeno u ljetnjim mjesecima, naša junska vožnja biće večernja: vidimo se u petak, 30. juna, na Trgu nezavisnosti, u 19h.

Portal Analitika