Kultura

FOTO: U prepunoj sali održan koncert KIC pop hora

Posjetioci KIC-a "Budo Tomović" uživali su večeras u koncertu KIC pop hora koji je priređen u Velikoj sali . Publika je uživala u 90-minutnom koncertu, započetim refrenom umjesto pozdrava - "Dobra vam noć, prijatelji", uz gromoglasan aplauz.
FOTO: U prepunoj sali održan koncert KIC pop hora
Portal AnalitikaIzvor

Pred punom salom, oko 60 članova ovog vokalnog ansambla izvelo je više od dvadeset poznatih domaćih i svjetskih pop-rok numera. Ređali su se hitovi, među kojima su bili „What a Wonderful World“, „Imagine“, „Careless Whisper“, „Dobra vam noć prijatelji“, , "Đon"„Zlatni dan“...

27kicpophor3

Horom je dirigovao profesor Saša Barjaktarović, a prateći bendu činili su poznati muzičari Enes Tahirović (klavir), Ivan Tomas (bas gitara), Martin Đorđević (bubnjevi), Dejan Ljujić (električna gitara) i Stefan Pavićević (saksofon).

 

27jovanaleksic

Najveće oduševljenje večeri izazvao je Jovan Aleksić, koji je izveo svoj novi hit "Sa mnom je tako", a zatim i šaljivu "Nuki Nuki Song" u pratnjih hora.

27kicpophor5

Gosti koncerta takođe su bili Andrijana Božović, Danijel Alibabić, Anita Popović, Bojan Delić, Ivana Popović-Martinović, Marija Božović, Nina Žižić, Renata Perazić, Stevan Faddy i dio hora niže Muzičke škole „Vasa Pavić“, zatim Nemanja Petrović, Ognjen Leković, balerina Ksenija Sinđić, te plesni par Slobodan i Jelena Vukčević iz studija „Sonrisa".

27kicpophor7

- Okupivši istinske zaljubljenike u muziku i pjevanje, raznih profesija i generacija, KIC pop hor nastao je kao spontani građanski projekat, dobivši kako kreativnu i organizacionu podršku KIC-a „Budo Tomović“, tako i logističku Nevladinog udruženja „Kutak“, pod čijim okriljem je osnovan, i njihovih čelnica, a ujedno i članica hora - Snežane Burzan i Sanje Radusinović. Formiranje KIC pop hora podržali su kompanije i brojni predstavnici muzičkog svijeta Podgorice i Crne Gore – podsjetila je na početku koncerta voditeljka programa i članica hora Dušica Vugdelić.

27kicpophor19578337-1727528727544226-436711546-n

Izvođenje pjesme "Balerina"uljepšala je plesačica koja je izašla na scenu i svojim gipkim pokretima očarala gledaoce.

27kicpophor819576018-1727530117544087-781817224-n

foto: Ivona Drobnjak

Portal Analitika