Društvo

Evropski pokret: Škola za mlade lidere Crne Gore u EU

Evropski pokret u Crnoj Gori, poziva mlade političkih partija i NVO aktiviste i aktivistkinje da se prijave na učešće na Školi za mlade lidere Crne Gore u EU, koji se održava u okviru projekta koji se finansira od sredstava Komisije za raspodjelu dijela prihoda od igara na sreću. Trodnevna predavanja će biti održana od 9. do 11. juna 2017. godine.
Evropski pokret: Škola za mlade lidere Crne Gore u EU
Portal AnalitikaIzvor

Škola za mlade lidere Crne Gore u EU daje priliku učesnicama i učesnicima da dobiju osnovne i relevantne informacije o Evropskoj uniji, sa akcentom na proces pristupanja Crne Gore, EU politike i programe koji se tiču mladih u Crnoj Gori. Takođe, polaznici škole će imati priliku da nauče nešto o komunikacionim strategijama i tehnikama javnog zagovaranja za process pristupanja u EU.

Uslovi koje kandidati/kinje moraju ispunjavati su sljedeći: 

- da budu starosti između 18 i 25 godina;

- da su učlanjeni u neku političku partiju u Crnoj Gori ili da rade u nekoj od NVO u Crnoj Gori;

- da pokazuju interesovanje za proces evropskih integracija i društveni angažman.

Svi zainteresovani se mogu prijaviti do 2. juna 2017. godine, slanjem CV-ja i kratkog motivacionog pisma na email: office@emim.org, sa naznakom u predmetu email-a “Škola za mlade lidere Crne Gore u EU”.

Učesnicima i učesnicama će biti obezbjeđen smještaj na bazi punog pansiona u hotelu. O lokaciji će izabrani učesnici/učesnice biti blagovremeno obaviješteni.

Više informacija o djelatnosti Evropskog pokreta u Crnoj Gori – www.emim.org, a sve dodatne informacije možete dobiti putem telefona 020 268 651 ili email-a office@emim.org.

Portal Analitika