Moda

Nikšićanka Kristina Mitrović predstavlja Crnu Goru na Miss Eco International 2017

Dvadesetdvogodišnja Nikšićanka Kristina Mitrović predstavljaće Crnu Goru na svjetskom takmičenju u modelingu Miss Eco International 2017, koje će se uskoro održati u Egiptu.
Nikšićanka Kristina Mitrović predstavlja Crnu Goru na Miss Eco International 2017
Portal AnalitikaIzvor

Kada je talenat u pitanju, predstaviće se orijentalnim plesom, kojim se bavi od djetinjstva, pa se, kaže, nada se da će ostvariti dobar plasman u okviru tog dijela takmičenja. Dosad je učestvovala na značajnim takmičenjima, a jedno od njih je Miss Montenegro 2015. godine kada je osvojila dvije titule – Druga pratilja i TV lice godine. U oktobru prošle godine na takmičenju Miss Queen Montenegro u Bečićima takođe je ponijela titulu Druge pratilje i posebnu titulu za Miss Diamond Montenegro, koja joj je, kako kaže, omogućila sva naredna takmičenja i angažmane. Sličnom se nada i ovoga puta.

“Učestvovala sam na više takmičenja u Crnoj Gori i uvijek sam se vratila sa makar jednom titulom, nadam se da će i ovog puta to biti slučaj. Konkurencija je jako velika, već sam u kontaktu sa svim takmičarkama i rekla bih da su veoma komunikativne, tako da ne sumnjam da će ovo biti značajno iskustvo za mene”, optimistična je ona.

Modelingom se bavi od srednje škole, ali , naglašava, to joj je samo jedan od hobija, jer studira Modni dizajn na Univerzitetu Donja Gorica i planira da se ostvari na tom polju.

“Jako mi je bitan fakultet, a odlazak u Egipat mi pruža nove mogućnosti, poznanstva i nadam se da ću se vratiti inspirisana njihovom kulturom i tradicijom. Moje ambicije se prvenstveno vezane za Modni dizajn, ali ko zna gdje će me život odvesti… Uvijek preferiram da spajam lijepo i korisno, što je slučaj i sa ovim takmičenjem”, dodala je Kristina naglašavajući da ima veliku podršku porodice i prijatelja i da bi bez nje sve ovo bilo nemoguće postići.

Kako kaže, upravo ta podrška joj sada najviše znači jer joj predstoji lijep, ali vrlo zahtjevan i naporan period.

“Sa pripremama sam počela prilično kasno, tako da sada imam jako puno obaveza i odgovornost je zaista velika. Za vikend nastavljam sa snimanjem kadrova za eko video, koji će biti objavljen na Youtube kanalu, a promotivne fotografije su većim dijelom gotove”, pojašnjava ona.

mis

Već nekoliko dana po povratku iz Egipta, pripremaće se za naredno takmičenje koje se premijerno održava u Crnoj Gori, a nakon toga za takmičenje u Tunisu.

“Miss Diamond World će se po prvi put održati u Crnoj Gori. Organizacione pripreme su u toku i trebalo bi da se održi krajem aprila, a u maju u Tunisu se održava takmičenje za Miss Tourism of the year”, najavljuje naša lijepa sugrađanka u skorijoj budućnosti.

Na finalnoj večeri ona će nositi haljinu sa potpisom Dejane Lukić, a tokom dodjele nacionalnog poklona delegatima, komplet iz njene najnovije kolekcije ‘Father’. Nacionalni poklon će biti u vidu flaše vina upakovanog u specijalnu kutiju, koje obezbjeđuje kompanija Plantaže ”13. jul”.

U okviru Miss fitness nosiće opremu iz butika Olimpik, a tokom svih aktivnoati štikle iz butika UNO.

Kristina se ovom prilikom zahvalila svim sponzorima koji su joj  izašli u susret.

Djevojke koje se plasiraju u najuži krug, među kojima se nadamo da će biti i Kristina, dobiće značajne novčane nagrade, kao i mogućnost potpisivanja  ugovora sa renomiranim modnim agencijama. (Onogost)

Portal Analitika