Moda

Zaključen spisak učesnika "Mercedes-Benz Fashion Week Montenegro"

Organizatori crnogorske Nedjelje mode, čiji je zvaničan naziv “Mercedes-Benz Fashion Week Montenegro”, zaključili su spisak učesnika, odnosno dizajnerka koji će svoje kolekcije predstaviti na ovoj modnoj manifestaciji.
Zaključen spisak učesnika "Mercedes-Benz Fashion Week Montenegro"
Portal AnalitikaIzvor

Tako će publika 18. aprila imati priliku da pogleda kreacije Aleksandre Arnold, odnosno njenog brenda torbi “Akatelier”, ali i Milene Vujačić, brenda Valone Fashion Group, Maje Velimirov Tošković i Lazara Ilića. Ove kolekcije biće predstavljene na Imanju Knjaz sa početkom u 21 sat.

“Drugog dana, koji će biti održan 19. aprila u Capital Plazi od 21 sat, ljubitelji mode biće u prilici da pogledaju revije Emine Ergun, Ljiljane Vujanović EQUI, Marine Banović Džuver, brenda Antony Morato by Paradiso i Enkelejde Shatri”, saopštili su organizatori.

Treći “Designers & Make up artist” dan, zakazan za 20. april rezervisan je za maturante i polumaturante, ali i one koji u predstojećem periodu planiraju vjenčanje, jer će od 18 do 21 sat u City Mall-u moći da se konsultuju sa dizajnerima, stilistima i make-up umjetnicima.

Završnica crnogorske nedjelje mode održaće se 21. aprila sa početkom u 21 sat u Kristalnoj dvorani hotela Hilton, a zvanice će tom prilikom moći da pogledaju modele Borisa Ćalića, kao i italijanskog dizajnera Đanija Kalinjanoa koji će se predstaviti sa kolekcijom visoke mode.

U saradnji sa agencijom Model Scouting Office, Modna komora Crne Gore organizovaće i kasting za manekene i manekenke, a on će se održati u subotu 1. aprila u 12 sati, u hotelu Hilton.

- Pozivamo ne samo iskusne manekenke, već i sva nova lica koja sanjaju o modelingu, da dođu. Kasting je otvoren i za djevojke i za mladiće, a učešće je besplatno. Na kastingu će biti prisutna direktorka agencije Model Scouting Office, Jelena Ivanović - kazali su iz organizacije, uz napomenu da "djevojke dođu bez šminke, kako bi se vidjela njihova prirodna ljepota", kao i da maloljetna lica dođu u prisustvu roditelja.

Portal Analitika