Crna hronika

RISTIĆ: Hvala policiji koja mi je dojavila da ću biti uhapšen do kraja mjeseca

Državljanin Srbije Nemanja Ristić, za kojim je raspisana međunarodna potjernica zbog sumnje da je učestvovao u pokušaju terorističkog napada u Crnoj Gori 16. oktobra, i dalje slobodno šeta Beogradom i daje izjave medijima.
RISTIĆ: Hvala policiji koja mi je dojavila da ću biti uhapšen do kraja mjeseca
Portal AnalitikaIzvor

On se prošle sedmice, na svom Fejsbuk profilu, zahvalio srpskoj policiji i bezbjednosnim službama na dojavi da će biti uhapšen do kraja mjeseca.

“Hvala patriotama iz bezbjednosnih službi i policije koji su mi javili da ću biti uhapšen do kraja mjeseca. Uopšte se ne uzrujavam i izaći ću kao pobjednik, napisao je Ristić, miješajući ćirilično i latinično pismo.

risticSud u Beogradu još nije donio prvostepenu odluku o ispunjenosti uslova za izručenje Ristića, koga Crna Gora traži zbog sumnje da je učestvovao u planiranju terorističkih napada uoči parlamentarnih izbora prošle godine. Uz Ristića, Crne Gora potražuje i Predraga Bogićevića, koji se nalazi u ekstradicionom pritvoru. Njegovi branioci su podnijeli su žalbu na odluku Višeg suda u Kragujevcu koji se izjasnio da su se stekli uslovi za njegovo izručenje.

P.Z.

Portal Analitika