Crna hronika

Počelo saslušanje vozača Andrije Mandića

Po nalogu Specijalnog tužioca, jutros oko 7 i 30h priveden je vozač lidera Nove Andrije Mandića, Mihailo Čađenovićkoji je trenutno na saslušanju, saznaje Portal Analitika.
Počelo saslušanje vozača Andrije Mandića
Portal AnalitikaIzvor

Prema saznanjima našeg portala, jutros je pretresena kuća Čađenovića. Pretpostavlja se da se saslušava vezano za pokušaj terorističkog napada na dan izbora.

Podsjetimo, prethodnih dana se spekulisalo da je glavni specijalni tužilac Milivoje Katnić saslušao Mihaila Čađenovića, vozača Mandića, nakon što je bivši srpski obavještajac Slavko Nikić ovu osobu doveo u vezu sa pokušajem terorističkog napada.

Novi detalji u istrazi Specijalnog tužilaštva ukazuju da je Čađenović bio u kontaktima sa osobama koje su involvirane - neke posredno, neke direktno - u organizovanje grupe, čiji su planovi osujećeni policijskom akcijom i hapšenjem 15. oktobra, dan pred glasanje na parlamentarnim izborima u Crnoj Gori.

Lider Nove Andija Mandić zakazao je za 12 sati konferenciju za medije. Na konferenciji će govoriti i funkcioneri DF-a Milan Knežević i Nebojša Medojević.

Foto: pinkM

Portal Analitika