Crna hronika

Bar: Uhapšena radnica u kladionici jer je prisvojila 8.596 eura

Službenici Uprave policije MUP-a – Centra bezbjednosti Bar rasvijetlili su krađu u kladionici koja je lažno prijavljena, odnosno za koju se ispostavilo da je fingirana i zbog sumnje da je počinila krivična djela lažno prijavljivanje i zloupotreba položaja u privrednom poslovanju danas lišili slobode A.B. (21) iz Bara.
Bar: Uhapšena radnica u kladionici jer je prisvojila 8.596 eura
Portal AnalitikaIzvor

Naime, A.B, radnica u kladionici „Olimp“ u Baru je, 02.02.2017. godine oko 19,30 časova, Centru bezbjednosti Bar, kako se sumnja, lažno prijavila krivično djelo krađa na način što je kazala da je sa pulta u kladionici, dok je ona na kratko izašla, otuđen koverat u kojem se nalazio pazar u iznosu od 8.596 eura.

Službenici CB Bar su, odmah po prijavi da se dogodila krađa u kladionici, preduzeli operativne mjere i radnje u cilju rasvjetljavanja događaja. O događaju je upoznat državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Baru.

Policijske aktivosti koje su preduzete dovele su do sumnje da je A.B. lažno prijavila krivično djelo krađa, te da je zloupotrebom povjerenja u pogledu raspolaganja tuđom imovinom sebi pribavila protivpravnu imovinsku korist na način što je prisvojila novac u iznosu od 8.596 eura koji joj je bio povjeren na radu u ovoj kladionici.

-A.B. će, uz krivičnu prijavu, biti privedena nadležnom tužiocu, zbog osnovane sumnje da je počinila navedena krivična djela- saopšteno je Portalu Analitika iz Uprave policije.

Portal Analitika