Turizam

Rajaner uvodi i letove za Stokholm, cijene karata od 24,99 eura

Rajaner (Ryanair) uvodi novu liniju, ali i nove letove sa i ka podgoričkom aerodromu, pa će u predstojećoj ljetnjoj sezoni broj polazaka biti duplo veći, saopšteno je Portalu Analitika iz ovog niskobudžetnog avioprevoznika.
Rajaner uvodi i letove za Stokholm, cijene karata od 24,99 eura
Portal AnalitikaIzvor

Naime, Ryanair danas je ozvaničila kako će na ljeto 2017. sa Aerodroma Podgorica za Stokholm kretati dvije rotacije sedmično, te još dvije za Berlin. Prema njihovim procjenama, biće prevezeno 110.000 putnika, a na tim poslovima u vazdušnoj luci glavnog grada biće angažovano oko 80 zaposlenih.

Ljetnji red letjenja Ryanair-a iz Podgorice imaće tako: novu rutu za Stokholm s letovima dva puta sedmično, nove letove za Berlin – Aerodrom „Šenefeld“ dva puta sedmično, te već ustanovljene letove za briselski „Šarlroa“ i londonski „Stensted“ dva puta sedmično.

- Zadovoljstvo nam je da najavimo nove letove iz Podgorice za ljetnju sezonu 2017. godine, koja uključuje nove letove za Stokholm i Berlin, što ukupno čini četiri rute sa ovog aerodroma. Njima ćemo prevesti 110.000 putnika i angažovati 80 zaposlenih sa Aerodroma Podgorica.

Crnogorski putnici mogu da očekuju niže cijene letova za one koji svoje karte rezervišu unaprijed. Ovo je najbolja prilika da bukiraju svoj let avionima Ryanair-a za predstojeće ljetnje odmore, pa ih pozivamo da to urade preko našeg sajta gdje će moći da nađu najjeftinije karte iz i ka Podgorici.

Kako bismo obilježili naš novi, ljetnji red letjenja, cijene sjedišta sa popustom od 24,99 eura zainteresovani će moći da kupe od utorka, 10. januara, i to za polaske tokom aprila i maja – navodi menadžerka za prodaju i marketing za istočni Mediteran, Kjara Ravara.

K.J.

Portal Analitika