Moda

Lazar Ilić i Marija Petrović osvajaju Dubai

Crnogorski modni kreator Lazar Ilić i podgorička manekenka Marija Petrović svoje karijere nastaviće u Dubaiju. To je u izjavi za Pobjedu potvrdila Marija Petrović koja je, zajedno sa Ilićem Novu godinu dočekala upravo u Dubaiju.
Lazar Ilić i Marija Petrović osvajaju Dubai
Portal AnalitikaIzvor

Lazar Ilić je dobio priliku da kao najbolji mladi dizajner Balkana,svoje umijeće u svijetu mode oproba u Emiratima. Za Lazarov rad probirljiva modna industrija u Dubaiju ima samo riječ hvale budući da su njegov rad uporedili sa najpoznatijim italijanskim kreatorima.

lazar-ilic

Tu priliku je dobio tako što je upoznao ogranak jedne od najuticajnijih porodica u Dubaiju. Njima se dopao njegov rad,i odlučili su da svoj novac investiraju u njegov projekat.

Lazar je za kratak vremenski period kako zbog svog izgleda tako i zbog njegovog life style,načina zivota i posvećenosti poslu, stekao veliki ugled kako u Crnoj Gori tako i u Emiratima.

Za čitaoce Pobjede Marija i Lazar su poslali fotografije u kojima prelijepa Marija blista u Lazarovim modnim kreacijama.

mara2

Pored toga sto je Marija njegova dugogodisnja prijateljica, Petrovićeva je neko ko je radio u svjetskim metropolama poput Rima, Pariza,pa je sad na red došao i Dubai.

Pored saradnje sa njim,Maruija je dobila ponudu da manekenske vode nastavi u najspektakularnijem gradu na svijetu. Ta ponuda je itekako primamljiva pa će Marija već pocetkom februara ponovo posjetiti Dubai,da bi krenula u realizaciju ponuđenog projekta.

Paprena cijena dočeka Nove godine

Da je Dubai izuzetno skup grad svjedoče i paprene cijene dočeka Nove godine u tamošnjim lokalima koje nijesu niže od par hiljadja eura.

-Zakup jednog stola sa četiri mjesta je 30 hiljada dirhama, priča Marija.

 Jedan euro vrijedi otprilike četiri dirhama.Posebno se plaća sve ostalo.

R.Z.

Portal Analitika