Turizam

Spektakularan doček Nove godine u Splendidu (FOTO)

Više od hiljadu ljudi dočekalo je Novu 2017. godinu u hotelu Splendid. Prvi crnogorski hotel sa 5 zvjezdica ponovo je potvrdio zašto je omiljeno mjesto za slavlje. Organizacijom čak dva galmurozna slavlja, demonstrirane su mogućnosti koje lukzuzni rizort pruža .
Spektakularan doček Nove godine u Splendidu (FOTO)
Portal AnalitikaIzvor

U glavnom restoranu hotela: Crna Gora, region i svijet u malom, budući da je bilo gostiju koji su doputovali čak iz SAD-a, Skandinavije , SAD-a, Kanade... U Sali Petrovića gala doček za goste kazina, među kojima su bili najbrojniji gosti iz Italije i Turske sa svojim muzičkim zvijezdama.

Najveselije je u Glavnom restoranu gdje su atmosferu do „ usijanja“ doveli Jelena Tomašević, grupa Hari mata Hari i orkestar Žutog Serhatlića. Poneseni atmosferom, u posljednjim minutima 2016-te -svi izvođači su se popeli na scenu i otpjevali hit sarajevske grupe „17 mi je godina“ .Publika je sve vrijeme bila na nogama do ranih jutarnjih sati. Jelena i Hari su oduševili publiku svojim vokalnim umijećem ali i kontaktom sa publikom, saopštili su organizatori.

splendid2

Ni ove godine nije izostala tradicija da se u Splendidu isprosi djevojka, pa  je gost uz pomoć osoblja u ranim jutarnjim satima isprosio svoju ljubav. Veće je obilježilo mnogo romantike, a gosti su bili svjedoci i romantičom nastupu Jelene Tomašević, koju je suprug Ivan Bosiljčić ispratio do bine držeći je za ruku. Posebno je bio dirnut njenom interpretacijom pjeme “ Košava” i supruzi na oduševljenje prisutnih prišao do bine poljubio ruku, a potom je uz još jedan poljubac na bini započela i sljedeća numera. Na oduševljenje publike uslijedio je veliki aplauz i gotovo da ni jedan par u sali više nije ostao za stolom .

Izvođači nijesu krili oduševljenje emocijama publike .

splendid3“Zaista je sve bilo divno večeras. Oduševljena sam reakcijom publike i emocijama koje smo razmijenili . Ovo je moj prvi novogdišnji nastup u Splendidu , ali sam sigurna da ćemo se ponovo družiti. Ovo je zaista glamurozna završnica za mene izuzetno uspješne  godine, a ako je suditi po početku – vjerujem da me čeka još jedna , ako ne I mnogo bolja, bar se nadam da će takva biti”, kazala je Jelena Tomašević.

“Drago mi je što je publika reagovala ovako divno i podijelila mnogo iskrenih emocija “ izjavio je Hari Varešanović.

Među gostima Splendida i ovoga puta u najveselioj noći, uživao je veliki broj poznatih ličnosti iz svijeta politike, privrednog i kulturnog -javnog života

I narednih dana svi kapaciteti biće popunjejni. Veliki spektakl očekuje se drugog dana Nove 2017-te , kada će goste zabavljati “ kralj meraka” Haris Džinović, čiji novogodišnji nastupi u Splendidu su već postalI tradicionalni I prepoznatljivi po rekordnoj posjećenosti. Ulaznice su i dalje u prodaji po cijeni od 50 eura i uključuju svečanu večeru, a cijena dvokrevetne sobe je 92 eura .

Portal Analitika