Društvo

Isključenja zbog radova na mreži

Djelovi više gradova biće danas po nekoliko sati bez struje zbog radova na mreži, saopšteno je iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema.
Isključenja zbog radova na mreži
Portal AnalitikaIzvor

U Podgorici, zbog radova u reonu trafostanice Konik supermarket, od devet sati i 30 minuta do 15 sati, bez struje će biti ulica Marka Mašanovića, kao i djelovi ulica Aleksandra Puškina, Georgija Dimitrova, Žrtava fašizma, Braće Ribar i Zagrebačke ulice.

Bez napajanja električnom energijom će u tom terminu ostati i ulice M. Milunovića, Medunska, Tuška, Gavrila Princip i Matije Gupca.

Zbog radova na mreži Crvena stijena 3, od devet sati i 30 minuta do 15 sati, bez struje biće dio Partizanskog puta prema Marezi.

Zbog radova u trafostanici Komanski most, u istom terminu, bez napajanja električnom energijom ostaće Zavod Komanski Most i naselje u okolini Zavoda.

U Baru, zbog radova na dalekovodu Dupilo, od 11 do 13 sati, bez struje biće Pumpno postrojenje Vodovoda u Orahovo i sela Orahovo, Dupilo, Popratnice, Braćeni, Dabovići, Komarno, Trnovo, Gađi i Šišovići.

Zbog radova na mreži, od devet do 18 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće potrošači naselja Rena.

U Nikšiću, zbog radova na mreži, od deset do 14 sati, bez struje biće područje Ozrinića.

U Kotoru, zbog radova na mreži, od deset do 13 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće individualni i stambeni objekti u Dobroti, od Auto Kampa do Psihijatrije.

Mina

Portal Analitika