Društvo

Proslava povodom 20 godina od osnivanja Centra za ekotoksikološka ispitivanja

Svečana ceremonija proslave 20 godina od osnivanja Centra za ekotoksikološka ispitivanja Crne Gore - CETI održana je na “Imanju Knjaz”.
Proslava povodom 20 godina od osnivanja Centra za ekotoksikološka ispitivanja
Portal AnalitikaIzvor

Već 20 godina, CETI je institucija prepoznata u regionu i šire po stručnosti i pouzdanosti analiza. Centar je za sve ove godine uspio da opravda povjerenje, stekne i zadrži status pouzdanog partnera institucijama u Crnoj Gori i šire, kao i da bude jedan od najznačajnijih faktora u oblastima životne sredine i bezbjednosti hrane.

2212cetigovor

Na Svečanoj ceremoniji zvanicama se obratio ministar održivog razvoja i turizma Pavle Radulović, izvršna direktorica CETI Nada Medenica i predsjednica Odbora direktora CETI Ana Mišurović. Među gostima prisustvovali su mnogi zvaničnici iz državnih institucija, univerziteta, poslovnih zajednica i partnera, kao i prijatelja CETI.

U okviru programa pročitani su pozdravni telegrami predsjednika Vlade i predsjednika Crne Gore, kao i zvaničnika iz Međunarodne agencije za atomsku energiju. Prikazan je i film o 20 godina funkcionisanja Centra, a ceremoniju su uljepšali nastupi mališana iz hora škole za muzičke talente “Andre Navarra” i mladog talentovanog gitariste Vedrana Galičića.

Nakon svečane ceremonije proslave jubileja upriličena je večera i druženje za sve goste.

Portal Analitika