Društvo

Neđelja ponosa: Radionice o seksualnim odnosima

U okviru programa ovogodišnjeg obilježavanja Nedjelje ponosa biće održana razne manifestacije-od ssetnje, Povorke ponose, panel diskusija do radionica o seksualnim odnosima izmedju žena i izmedju muškarca.
Neđelja ponosa: Radionice o seksualnim odnosima
Portal AnalitikaIzvor

U programu, koji je danas podijeljen novinarima, navodi se da će biti održana radionica na temu-Kako li, zaboga, one to rade?.

"Na radionici će do detalja biti objašnjeni uvod, razrada i zaključak seksualnog odnosa izmedju dvije (tri, četiri) žene. U potpuno otvorenoj komunikaciji, sa tehničkim pomagalima i praktičnim primjerima, nadamo se oslobodjenim inhibicijama i nasmijanim licima kao rezultatu ove aktivnosti", navodi se u najavi radionice.

U oviru obilježavanja Nedjelje ponosa biće održane i Lovačke priče. 

"Međedi su buckasti, maljavi, radosni i seksi-prave medonje. Vole sve što vole mladi, a to podrazumijeva i seks. Radionica za muškarce , o medjedima i muškom seksu...Dodjite da se upoznamo", stoji u programu.

U okviru programa biće održana i radionica o bezbjednosti LGBD zajednice, o problemima sa kojima se suočavaju unutar porodice, panel diskusija o draftu Zakona o registrovanom partnerstvu, izložba fotografija.

Portal Analitika