Društvo

Ambasada Japana donirala vozilo sa rampom vrijednosti 34.408 eura

Ambasada Japana u Crnoj Gori dodijelila je donaciju Centru za dnevni boravak djece sa smetnjama u razvoju i odraslih lica sa invaliditetom u Prijestonici koja je podrazumijevala specijalno vozilo sa rampom vrijednosti 34.408 eura.
Ambasada Japana donirala vozilo sa rampom vrijednosti 34.408 eura
Portal AnalitikaIzvor

Tokom svečanosti, gradonačelnik Bogdanović istakao je da će donacija u vidu specijalnog vozila dodatno osavremeniti i poboljšati rad te javne ustanove.

-Iz tog razloga, novu donaciju Japana, ovog puta usmjerenu ka našem Dnevnom centru za djecu sa smetnjama i teškoćama u razvoju, prevashodno vidimo kao očuvanje jednog dobrog kontinuiteta - zahvaljujući kojem je naš grad dobio mnogo.
Uz pomenuto, želim naglasiti i važnost nabavke vozila koje će optimalno servisirati potrebe korisnika našeg Dnevnog centra - što će ujedno osavremeniti i poboljšati rad tog gradskog preduzeća – naglasio je on.

Ambasador Japana u Crnoj Gori Đuići Takahara uručio je donaciju istakavši zadovoljstvo dosadašnjom saradnjom sa Prijestonicom Cetinje.

Inače, riječ je o donaciji realizovanoj kroz projekte za osnovne potrebe stanovništva (POPOS) u Crnoj Gori, a Dnevni centar će ovim vozilom unaprijediti tehničke uslove za rad i osavremeniti postojeći vozni park.

Portal Analitika