Politika

Vujanović: Prijestonica dobija novi lik i pravi sadržaj

Prijestonica Cetinje dobija novi lik i pravi sadržaj, kazao je crnogorski predsjednik Filip Vujanović, i ocijenio da su planirani projekti realno postavljeni, prenosi Mina.
Vujanović: Prijestonica dobija novi lik i pravi sadržaj
Ana Popović
Ana PopovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

On je prisustvovao svečanoj sjednici prijestonice Cetinje, a Cetinjanima, odbornicima, predsjedniku Skupštine i predsjedniku prijestonice čestitao je praznik.

„Predsjednik je iskazao zadovoljstvo za ono što je učinjeno između dva praznika, unapređenje infrastrukture, obezbjeđenje projekata koji će donijeti nova radna mjesta i za svakako osnaženje i nove vrijednosti onoga što prijestonica znači“, saopšteno je iz Vujanovićevog kabineta.

On je poručio da ga raduje da su u toku godine realizovani projekti koji će obezbijediti nova radna mjesta.

„Prijestonica nesumnjivo sa ovom lokalnom administracijom dobija jedan novi lik i pravi sadržaj. Ja sam ubijeđen da su projekti koji su planirani realno postavljeni. Veoma se radujem da je administracija prijestonice obezbijedila izvanrednu komunikaciju sa raznim međunarodnim fondovima i institucijama koje pomažu razvoj grada“, kazao je Vujanović.

Njemu je, kako je saopštio, drago da postoji jedna vrlo sadržajna komunikacija sa vladom i da je sve u funkciji dobra svih građana Cetinja.

„Zato još jednom vam čestitam ovaj dan, ubijeđen da će prijestonica sve ono što je planirala realizovati za dobro svih njenih građana“, rekao je Vujanović.

Portal Analitika