Turizam

Zlatni Interstas za HG Budvanska rivijera

Hotelska grupa Budvanska rivijera dobitnik je nagrade Zlatni Interstas za izuzetan doprinos razvoju hotelijerstva, na Međunarodnoj smotri turizma koja je juče završena u Solinu, u Hrvatskoj, rečeno je Portalu Analitka iz te kompanije.
Zlatni Interstas za HG Budvanska rivijera
Portal AnalitikaIzvor

Nagradom za doprinos razvoju hotelijerstva, a time i turizma Crne Gore, dopunjen je niz međunarodnih priznanja kojima se kompanija u posljednje vrijeme okitila.

- Hotelska grupa je i ovog puta u krugu najuspješnijih sudionika turističke privrede, čije vrijednosti je prepoznala turistička stručna javnost. Interstas priznanje je upravo nagrada za zasluge u razvoju i promociji turističkih vrijednosti i konkretan doprinos turizmu, čime je još jednom od strane renomiranih turističkih asocijacija potvrđena i nagrađena kreativnost i visoko postignuti standard usluge i ponude u hotelskoj grupi koji je kompaniju doveo do samog vrha turističke industrije Crne Gore i šire - ističu iz Budvanske rivijere.

Oni podsjećaju da, kao najveća hotelska kuća u Crnoj Gori koja je dominantan kreator brenda crnogorske turističke destinacije, Hotelska grupa Budvanska rivijera sa izuzetnom odgovornošću pristupa svim sferama funkcionisanja hotela, što dodatno doprinosi prepoznatljivosti ukupnog crnogorskog turističkog proizvoda.

- Kuriozitet ove prestižne nagrade leži u činjenici da se ista temelji na utiscima i obrazloženjima turističkih novinara, članova Interstas asocijacije i dodjeljuje Interstas i Fest-  Evropska federacija turističkih novinara sa sjedištem u Rimu, uz podršku Svjetske novinarske turističke asocijacije FIJET. Međunarodna smotra Interstas organizovana je u tri dijela, kao Međunarodni festival turističkog filma, Međunarodna smotra turizma, filma i atraktivnih predjela, i predstavljanje hrvatskih gradova i mjesta za Zlatni cvijet Evrope - navodi se u saopštenju budvanske hotelske grupe. 

Portal Analitika