Društvo

''Obilježimo zajedno Svjetski dan turizma u avanturističkom parku Gorica''

Ministarstvo održivog razvoja i turizma, Nacionalna turistička organizacija Crne Gore i Turistička organizacija Podgorice obilježavaju Svjetski dan turizma, 27. septembar, u utorak, sa početkom u 11 časova, u Glavnom gradu, na brdu Gorica, u novom avanturističkom parku.
''Obilježimo zajedno Svjetski dan turizma u avanturističkom parku Gorica''
Portal AnalitikaIzvor

Cilj organizacije ovog dešavanja, između ostalog, je potreba da ukažemo na značaj promocije aktivnog odmora i uživanja u prirodi, u ukupnoj turističkoj ponudi Crne Gore. Slogan ovogodišnje kampanje je „Turizam za sve“.

Prvi dio programa biće takmičarskog karaktera, nakon čega će uslijediti dodjela nagrada, uz svečani koktel i obraćanja predstavnika organizatora.

Prisutnima će se obratiti: predstavnik Ministarstva održivog razvoja i turizma;Željka Radak Kukavičić, direktorica Nacionalne turističke organizacije Crne Gore i Tatjana Popović, direktorica Turističke organizacije Podgorice.
Ukupan broj prijavljenih ekipa je 32, koji će se takmičiti za vrijedne nagrade koje su obezbijedili sponzori: „Explorer“, „13. jul Plantaže“, Telenor, M:tel, „Cineplexx“.

Portal Analitika