Politika

Snimci i izjave demantuju Martinovića

Predsjednik profesionalne bokserske organizacije Crne Gore i kandidat za poslanika u ime Demokratske Crne Gore Milorad Mijo Martinović obmanuo je crnogorsku javnost kada je javno saopštio da se na predizbornom mitingu Demokratskog fronta u Budvi ,,samo pozdravio“ sa liderima tog političkog saveza Andrijom Mandićem i Milanom Kneževićem.
Snimci i izjave demantuju Martinovića
Portal AnalitikaIzvor

Martinović je to kazao kao reakciju na tekst u Pobjedi u kojem je navedeno da je on, iako poslanički kandidat Demokrata, prisustvovao konvenciji DF-a u Budvi i to samo dva dana pred zvanično predstavljanje programa stranke Alekse Bečića. - Oni koji me dobro poznaju znaju da se ja ili srdačno ili se nikako ne pozdravljam, a manipulacije ću ostaviti za podrobnije razmatranje nakon izbora. Naročito ću za vrijeme poslije 16. oktobra ostaviti da odgovorim na pokušaje sramnih provokacija na moj račun i bacanja spice među opozicione subjekte - naveo je Martinović u reagovanju na pisanje Pobjede.

Ipak, Martinovićeve tvrdnje demantuju snimci Srpske televizije, koja je jedina snimala cijeli skup. Na snimcima te televizije emitovanim u dvije emisije - centralnoj informativnoj ,,Novosti dana“ od 14. septembra i ,,Predizborna hronika“ od 16. septembra se u nekoliko različitih kadrova vidi Martinović na skupu Demokratskog fronta i to u prvim redovima među najtvrđim pristalicama tog političkog saveza. Obje emisije je moguće pogledati na društvenoj mreži Jutjub i to na linkovima https:// www.youtube.com/ watch?v=xfeHO5IRxK8   i https://www.youtube.com/ watch?v=q8Tr5KBa5H4

Da Martinović nije na skup došao samo da se pozdravi ispred svoje zgrade potvrdilo je Pobjedi  više izvora  iz Demokratskog fronta.

(opširnije u Pobjedi)

Portal Analitika