Politika

Demokrate na Cetinju 10.29 odsto podrške

Demokratska Crna Gora realizovala je još jednu u nizu kampanja “od vrata do vrata”, pronoseći ideju pobjeda, a ne podjela i u Prijestonici Crne Gore. Mlade demokrate su na Cetinju obišle 1.899 domaćinstava, a podrška koju Demokrate uživaju u kulturnom i istorijskom srcu Crne Gore iznosi 10,29% podrške.
Demokrate na Cetinju 10.29 odsto podrške
Portal AnalitikaIzvor

''Inicijativni odbor Demokrata Cetinja u narednom periodu vrijedno će raditi na realizaciji aktivnosti u susret parlamentarnim izborima koji nas očekuju na jesen, kako bi se sa Cetinja, polazne tačke crnogorskog identiteta, poslala poruka cijeloj Crnoj Gori o objedinjavanju ljudi koji su bili na različitim ideološkim, političkim stranama i pozvalo na zajedništvo i solidarnost kako bi se sanirao socijalno-ekonomski haos stvoren u našoj Prijestonici'', navodi se u saopštenju.

Kako govore na Cetinju su svjesni da se situacija ''bez promjene vlasti neće mijenjati''

Kako govore Cetinjani su svjesni da se teška situacija u Prijestonici, koja se ogleda u stopi nezaposlenosti među najvećom u državi, uništenim privrednim gigantima, problemima sa vodosnabdijevanjem, tihom iseljavanju iz grada, neće promijeniti sve dok se u gradu ne promijeni postojeća vlast. Tu novu vlast na Cetinju, ali i cijeloj državi, treba da čine novi ljudi, stručni i nekompromitovani, a upravo su se takvi okupili u Demokratama, uvjereni da je mladost, mudrost, hrabrost potrebna Cetinju. 

Portal Analitika