Politika

Danilović još ne bi iz Vlade, moguć izlazak GP URA zbog A2A

Lideri Socijaldemokratske partije, Demosa i GP URA Ranko Krivokapić, Miodrag Lekić i Žarko Rakčević još nijesu usaglasili stav o jedinstvenom napuštanju Vlade, saznaje Pobjeda od više izbora iz opozicije.
Danilović još ne bi iz Vlade, moguć izlazak GP URA zbog A2A
Portal AnalitikaIzvor

Razlog je što predsjednik Izvršnog odbora Demosa Goran Danilović smatra da zbog predstojećih aktivnosti u Ministarstvu unutrašnjih poslova koji se tiču kontrole izbornog procesa još treba prolongirati ostanak u Vladi izbornog povjerenja.

Danilovićev stav prezentirao je na sastanku sa Krivokapićem i Rakčevićem održanom prije dva dana lider Demosa Miodrag Lekić navodeći da još nije završen posao kada je u pitanju sređivanje biračkih spiskova, kao i kontrola izbornog procesa.

Izvor Pobjede iz GP URA je saopštio da će ministri iz te stranke napustiti Vladu ukoliko Skupština usvoji dopunu ugovora sa A2A.

- Mi ćemo napustiti Vladu bez obzira na stavove Demosa i SDP-a. Očigledno je da različito mislimo o tim pitanjima, a mi ćemo ispoštovati odluke naših stranačkih organa bez obzira na stavove drugih - rekao je izvor.

Više pročitajte u današnjem broju Pobjede

Portal Analitika