Društvo

EPCG: U subotu rade svi šalteri

Svi šalteri i naplatni punktovi Elektroprivrede (EPCG) radiće sjutra u redovnom radnom vremenu, kako bi se izašlo u susret kupcima koji žele da izmire obaveze po osnovu računa za utrošenu električnu energiju.
EPCG: U subotu rade svi šalteri
Portal AnalitikaIzvor

Iz EPCG pozvali potrošače da izmire svoje obaveze Iz EPCG pozvali potrošače da izmire svoje obaveze.

"Naplatni punkt u šoping molu Delta City radiće standardno u skladu sa radnim vremenom tog tržnog centra", navodi se u saopštenju.

Iz EPCG su pozvali sve potrošače električne energije da izmire svoje obaveze, a redovne platiše, članove Zlatnog tima, koji još nijesu izmirili račun za jun da to urade najkasnije u subotu, kako bi i dalje imali mogućnost da ostvare popust od deset odsto.

Iz EPCG su podsjetili da u ponedjeljak počinje akcija "Podijelimo teret 4".

"Akciji se mogu pridružiti svi potrošači iz kategorije domaćinstva koja imaju dug po osnovu utrošene električne energije, bez obzira na njegovu visinu, kao i sva domaćinstva kojima ističu postojeći protokoli sklopljeni u akciji Podijelimo teret 2, prije dvije godine. Akcija traje do 31. oktobra", kazali su iz EPCG.

Domaćinstva dug po osnovu utrošene električne energije, bez obzira na njegovu visinu, mogu otplaćivati u fiksnim mjesečnim ratama od 20 eura, bez učešća, uz uslov da su plaćena tri posljednja računa.

"Potrošači koji se akciji priključe u avgustu treba da imaju izmirene račune za april, maj i jun, za priključenje akciji u septembru treba da budu izmireni majski, junski i julski račun, a za potpisivanje ugovora u oktobru, potrošači treba da imaju izmirene račune za jun, jul i avgust", objasnili su iz EPCG.

Od trenutka potpisivanja Protokola i za vrijeme urednog izmirenja obaveza po potpisanom ugovoru neće se obračunavati zatezna kamata.

"Da bi Protokol o izmirenju duga ostao na snazi, svakog mjeseca mora se redovno plaćati rata u iznosu od 20 eura i tekući račun", zaključuje se u saopštenju.

(Mina biznis)

Portal Analitika