Društvo

Počinje manifestacija "Ajmo na Moraču 2016"

Turistička organizacija Podgorice i Sekretarijat za kulturu i sport Glavnog grada, drugu godinu za redom, organizuju manifestaciju „Ajmo na Moraču 2016“, sa ciljem turističke promocije prirodno očuvanog potencijala grada - rijeke Morače, te u želji da se vrate sugrađani na moračke plaže, koje su nekad bile tradicionalno mjesto okupljanja tokom ljeta.
 Počinje manifestacija "Ajmo na Moraču 2016"
Portal AnalitikaIzvor

Svečano otvaranje manifestacije je u petak, 29. jula, sa početkom u 17 sati,  na plaži ,,Galeb“, uz muziku i raznovrstan sportsko-rekreativni program.

Sugrađani i posjetioci Podgorice mogu se oprobati u šlaufijadi, vožnji kajaka, stonom tenisu, nogotenisu, odbojci na pijesku, šahu, bagu, pikadu, dok će medicinsko osoblje Doma zdravlja mjeriti krvni pritisak i nivo šećera u krvi.

Dan na Morači biće upotpunjen degustacijom lubenice, rashlađene u rijeci, kako su se nekad naši sugrđani osvježavali tokom vrelog podgoričkog ljeta. 

Manifestacija će trajati od 30. jula do 21. avgusta, svakog vikenda, od 12 do 17 sati, a posjetioci će potpuno besplatno moći uživati u svim sportsko-rekreativnim sadržajima koje su organizatori pripremili

Portal Analitika