Turizam

Hotel ''Palas'' nominovan za nagradu WorldLuxury Hotel Awards

Hotel ''Palas'' koji posluje u sastavu hotelske grupe ''Budvanska rivijera'' nominovan je od strane svjetske globalne organizacije WorldLuxury Hotel Awards za jednu od prestižnih nagrada u hotelskoj industriji za hotel sa visokokvalitetnim sadržajem i pružanjem visokokvalitetnih usluga svojim gostima.
Hotel ''Palas'' nominovan za nagradu WorldLuxury Hotel Awards
Ana Popović
Ana PopovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

Hotel ''Palas'' je od strane učesnika koji su nominirali hotel za ovogodišnju nagradu prepoznat kao mjesto koje odiše toplinom i udobnošću, lociran direktno na samoj obali Jadranskog mora sa najljepšim pogledom pučinu i zalaskom sunca. Hotel kojeg krasi mediteranski stil sa svojih 171 smještajnom jedinicom, ekskluzivnim restoranom, francuskom terasom i savremenim Spa i welness centrom predstavlja biser jadranske obale.

Kako bi glasili za jednu od tri kategorije potrebno je da se preko sajta www.hgbudvanskarivijera.com i klikom na žuto dugme koje se nalazi na desnoj strani homepage stranice uđe na  stranicu luxuryhotelaward.com, gdje se nalazi prezentacija hotela ''Palas''.  Da bi se glasalo, potrebno je odabrati jednu od kategorija u kojoj je hotel nominovan  i potom registracijom koja se nalazi u nastavku dati svoj glas.

2016-transparent-nominee-lo

Nominacijom u kategoriji za Luksuzni priobalni hotel kao i posebnom nominacijom za hotel na luksuznoj destinaciji za vjenčanja  hotel ''Palas'' se uvrstio u mnogobrojne hotele koji će imati pravo na izbor  ''WorldLuxury Hotel Awards''  u preko 50 različitih kategorija a u kojoj učestvuju hoteli sa preko 800  destinacija.

Ova nagrada predstavlja vrhunac priznanja za dostignuća u hotelsko-turističkoj industriji, odavajući priznanje hotelu za osvojeno poštovanje od strane gostiju, a dobitnici će se znati na svečanom uručenju nagrada koje će se održati 29. oktobra u Dohi, glavnom gradu Katara.

Portal Analitika