Društvo

Jonica zatražila od Danilovića detalje istrage o slučaju nestanka Nemanje Medina

Zamjenica predsjednika Odbora za bezbjednost i odbranu Snežana Jonica uputila je ministru unutrašnjih poslova Goranu Daniloviću dopis u kome zahtijeva da on od Uprave policije zatraži Informaciju o svim aktivnostima koje su preduzete od dana nestanka Nemanje Medina do danas i svim saznanjima do kojih je policija došla u tim aktivnostima.
Jonica zatražila od Danilovića detalje istrage o slučaju nestanka Nemanje Medina
Ana Popović
Ana PopovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

Porodica Nemanje Medina, koji je nestao 8. jula, pozvala je danas nadležne organe da ih upoznaju sa činjeničnim stanjem u postupku istrage. Najavljuju građanski protest u znak nezadovoljstva zbog do sada (ne)učinjenog u rasvetljavanju ovog slučaja.

Iste informacije tražila je i zamjenica predsjednika Odbora za bezbjednost i odbranu Snežana Jonica od ministra unutrašnjih poslova Gorana Danilovića.

"Imajući u vidu javno izraženo nezadovoljstvo dosadašnjim aktivnostima Policije iskazano od strane porodice Medin, te protok vremena od kad je Nemanja Medin nestao do danas , obraćam Vam se zahtjevom na osnovu Zakona o parlamentarnom nadzoru u oblasti bezbjednosti i odbrane, da zatražite od Uprave policije Informaciju o svim aktivnostima koje su preduzete od dana nestanka Nemanje Medina do danas i svim saznanjima do kojih je Policija došla u tim aktivnostima, te da mi navedenu Informaciju hitno dostavite", navodi se u dopisu Jonice.

Portal Analitika