Zanimljivosti

Majkl Džekson je htio da oženi 11-godišnju Emu Votson

Optuženi za ubistvo Majkla Džeksona, njegov lični ljekar dr Konrad Marej, u šokantnoj izjavi rekao je da je kralj popa želio da oženi tada 11-godišnju Emu Votson.
Majkl Džekson je htio da oženi 11-godišnju Emu Votson
Portal AnalitikaIzvor

Da stvar bude još bizarnija, Džeksonov prvi izbor za ženidbu bila je 12-godišnja djevojčica Harijet, ćerka njegovog prijatelja Marka Lestera. 

"Majkl se zaljubio u Harijet kad je imala otprilike pet godina. A kada je imala 12 godina on se baš zagrijao za nju", rekao je Marej za Miror i dodao da je autor brojnih hitova od njega tražio da posjeti Lestera i razgovara o braku sa njegovom ćerkom. 

Mark Lester je kasnije odbacio sve što je osuđeni doktor napisao u svojoj knjizi „To je to”. Otkriveno je još da je Majkl Džekson imao želju da oženi tada 11-godišnju Emu Votson, zvijezdu serijala filmova o čarobnjaku Hariju Poteru. 

Kako je Marej napisao u svojoj knjizi, Džekson je postao opsjednut sada 26-godišnjom Votsonovom kada ju je vidio upravo u tim filmovima. 

Konrad Marej bio je lični ljekar slavnog muzičara prije nego što je proglašen krivim za ubistvo iz nehata 2011. godine. Iz zatvora je pušten prije dvije godine. 

(Dailymail.co.uk)

 

Portal Analitika