Zanimljivosti

Bolje bježite kada se naljute: Ovi znaci u horoskopu su ubjedljivo najteži

Konfliktni!
Bolje bježite kada se naljute: Ovi znaci u horoskopu su ubjedljivo najteži
Portal AnalitikaIzvor

Ovan 

Iako velikodušni i tople naravi, pripadnici ovog znaka znaju da budu izrazito teški i naporni zbog svog ponašanja usmjerenog na traženje pažnje od drugih, uključujući dramatizovanje, manipulaciji, glumljenje žrtve, pa čak i seksualno zavodljivo ponašanje usmjereno na “pridobijanje ljudi”. 

Rak 

Plemeniti Rakovi u svojim žutim minutama mogu steći brojne neprijatelje zbog kojih bi ovi oko njih radije pobjegli iz svoje kože nego trpjeli njihove ekstremne promjene raspoloženja, teškoće u kontrolisanju bijesa i prolazne paranoje. 

Vage 

Velike diplomate i jedan od najdruštvenijih znakova horoskopa ima i jednu vrlo mračnu crtu zbog kojih ih mnogi izbjegavaju, naime vrlo su skloni pasivnoj agresiji. To podrazumijeva kontradiktorna osjećanja u trenucima stresa. Radi neriješenih osjećanja manje vrijednosti osciliraju između osjećaja manje vrijednosti i superiornosti. Ako ih suočite sa sopstvenim ponašanjem, nemaju uvid u svoju krivicu već optužuju druge. 

Ribe 

Previše osjetljivi i povučeni pripadnici ovog znaka mogu biti teško podnošljivi ako ih uhvati melanholija. Tada su pretjerano osjetljivi na svaki oblik kritike, pasivni su, izrazito naporni u odnosima, neodlučni i prepuni kompleksa.

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.