Turizam

Najviše aranžmana prodato za Krf, Lefkadu i Santorini

Crnogorski turisti su u ovoj turističkoj sezoni najveće interesovanje pokazali za putovanja u Grčku, saopštili su predstavnici podgoričkih turističkih agencija.
Najviše aranžmana prodato za Krf, Lefkadu i Santorini
Portal AnalitikaIzvor

Iz turističke agencije Grand kazali su da se turisti ovog ljeta uglavnom opredjeljuju za aranžamane koji uključuju putovanja u Grčku, odnosno na Krf, Lefkadu ili Santorini.

Predstavnici Granda kazali su agenciji Mina-business da ovog ljeta postoji ogromno interesovanje turista i za Siciliju.

“Kada su u pitanju avgustovska putovanja, izdvajamo aranžman koji obuhvata putovanje u Milano, Gardaland i Veronu”, naveli su predstavnici Granda.

Oni su saopštili i da se cijene aranžmana za koje su turisti najviše zainteresovani kreću od 265 eura, za putovanje u Lefkadu, do 509 eura za posjetu Siciliji.

"Turisti na Krf mogu putovati za 299 eura, u Rim za 369 eura, dok im je za putovanje u Milano i Gardaland potrebno 359 eura”, precizirali su iz Granda.

Oni su dodali i da je prodaja turističkih aranžmana ove sezone ostala na prošlogodišnjem nivou.

Predstavnici turističke agencije Millenium saopštili su da se turisti u najvećoj mjeri opredjeljuju za putovanja u Grčku, dok interesovanje za Istanbul bilježi pad.

“Veoma smo zadovoljni prodajom turističkih aranžamana ove sezone, pri čemu se bilježi veće interesovanje u odnosu na prošlu godinu”, naveli su iz Milleniuma.

Cijene aranžmana za koje su turisti ovog ljeta najviše zainteresovani iznose hiljadu, 1,5 i dvije hiljade eura.

(Mina biznis)

 

Portal Analitika