Politika

Ljuljđuraj: Što prije pokrenuti gradnju puta Dinoša-Pikalja-Selište-Zatrijebač

Socijalistička narodna partija poziva nadležne da konačno krenu u realizaciju projekta izgradnje putnog pravca Dinoša-Pikalja-Selište-Zatrijebač, koji je već odavno planiran kao prioritetan projekat u ukupnom razvoju na teritoriji Gradske opštine Tuzi.
Ljuljđuraj: Što prije pokrenuti gradnju puta Dinoša-Pikalja-Selište-Zatrijebač
Portal AnalitikaIzvor

Predsjednik OO SNP Tuzi Kolja Ljuljđuraj istakao je u izjavi dostavljenoj Portalu Analitika da su  mještani sela Pikalja, Prifte, Lofka i Selište veoma zainteresovani za izgradnju ovog putnog pravca i s pravom očekuju da će se uskoro započeti sa njegovom realizacijom.

-Utoliko prije što su se nedavno obratili inicijativom nadležnima u Gradskoj opštiniTuzi i Glavnom gradu da se konačno započne sa izgradnjom ovog infrastrukturnog projekta. Oni su Inicijativu podržali svojim potpisima, tražeći da se godinama namijenjena sredstva finansijskim planom GO Tuzi, opredijele za realizaciju ovog projekta. Mi u SNP-u smo konstantno, podržavajući sve projekte koji su u interesu građana, zahtijevali od nadležnih da se planirani projekti i realizuju, jer je to u interesu poboljšanje uslova života na ovim prostorima. Zato očekujemo da će pomenuti projekat biti završen u najskorije vrijeme, nakon što će se uskoro raspistati i tender za njegovu izgradnju. Da su nadležni radili savjesnije i ozbiljnije na realizaciji ovog i drugih projekata infrastrukture na području GO Tuzi, uslovi života građana na ovim prostorima bili bi mnogo povoljniji, a sami mještani imali bi razloga da budu zadovoljniji vršenjem lokalne vlasti u GO Tuzi- naveo je Ljuljđuraj.

Portal Analitika