Turizam

SDP: Loše stanje lokalnih puteva u Petrovcu

Opštinski odbor SDP-a Budva je prije 15-ak dana izdala saopštenje u kome smo ukazali na stanje lokalne infrastrukture, sa posebnim akcentom na stanje lokalnih puteva u Petrovcu.
SDP: Loše stanje lokalnih puteva u Petrovcu
Portal AnalitikaIzvor

Lokalna samouprava – Opština Budva je odmah nakon toga reagovala izjavom da će asfaltiranje brojnih problematičnih dionica puta i saniranje rupa u Petrovcu, biti izvršeno narednih dana.

"I zaista, asfaltiranje je počelo nakon par dana. Međutim, umjesto izrešetanog asfalta prepunog rupa  na glavnim putnim pravcima i raskrsnicama, asfaltirano je koliko mi znamo, 2 kilometra Topliškog puta koji vodi prema selima Prijevor i Svinjišta, 100 metara puta u selu Medigovići i oko 80 metara puta prema plaži Lučice u Petrovcu, a da nijedna od rupa ili dionica u užem jezgru Petrovca nije sanirana.  Ugrađeno je na hiljade kvadrata asfalta i potrošeno je najmanje  100.000,00 eura", piše u saopštenju.

"Ovim putem postavljamo pitanja nadležnima u Opštini: Da li je ovim završena sanacija asfalta za ovu godinu i da li ste time realizovali svoj godišnji program održavanja opštinskih puteva?  Na koji način ste utvrdili prioritete u izboru lokacija za asfaltiranje? Da li vas je stid kako izgledaju ulice i trotoari u Petrovcu", navodi se u saopštenju.

Portal Analitika