Turizam

Turistička ponuda Crne Gore predstavljena u Bratislavi

Nacionalna turistička organizacija Crne Gore u sklopu svojih promotivnih aktivnosti predstavlja turističku ponudu Crne Gore na sedmom po redu Evropskom samitu regija i gradova, koji se ove godine održava u Bratislavi.
Turistička ponuda Crne Gore predstavljena u Bratislavi
Portal AnalitikaIzvor

„Fokus ovogodišnjeg Samita koji se održava 8. i 9. jula, jeste potreba za investicijama i bolja prekogranična saradnja kako bi se pokrenuo bogat potencijal i raznolikost ponude koju nudi evropski region. Glavna tema je voda i potencijal ovog prirodnog bogatstva, inovacije u oblasti voda i zaštita voda, dok je podtema turistički potencijal zemalja dunavskog sliva.“kažu iz nacionalne turističke organizacije naše zemlje.

Ovaj događaj organizavala je regionalna međunarodna organizacija evropskih zemalja Savjet Evrope, a domaćin je grad Bratislava.

NTO CG zajedno sa LTO Bar predstavljaju turističku ponudu Crne Gore na štandu koji se nalazi na gradskom trgu, a raznovrstan promotivni materijal je dostupan svim zainteresovanim posjetiocima. Prezentacije pored Crne Gore imaju i brojne zemlje okruženja.

Portal Analitika